werkplaats

ONDERHOUD NODIG AAN JOUW SCOOTER?

Onderhoud

Bij Scooterhill hanteren we standaard onderhoudsprijzen voor een beurt aan jouw scooter. Eventuele extra kosten worden ten alle tijden overlegd.

Vakbekwaam team

Wij hebben een uitstekend en vakbekwaam team van onderhoudsmonteurs. Ze staan dagelijks voor je klaar om al het nodige onderhoud aan jouw scooter uit te voeren. Snel, vakkundig en betrouwbaar; daar streven we naar!

Scooter omkeuren

Laat je Snorscooter (25 km/u) nú omkeuren naar bromscooter (45 km/u).

Garantie

Je krijgt garantie op onderhoud en reparaties. Van onderhoudsbeurt tot motorrevisie, onze monteurs kunnen het allemaal. Ook voor schadeherstel ben je bij ScooterHill aan het juiste adres. Hiervoor verzorgen wij een schaderapport, overleggen met jouw verzekeringsmaatschappij en herstellen de schade. Kosten voor het maken van een schaderapport bedragen € 85,00. Je krijgt deze kosten terug als je de scooter in onze werkplaats laat repareren.

Leenscooter

ScooterHill heeft een eigen ophaaldienst en leenscooters, een betere service kun je nergens vinden! Als de scooter onder de garantie valt is de leenscooter gratis, anders zijn de kosten € 20,- per dag.

VAKBEKWAAM

DEALER VAN